4 μήνες μετά τη γέννα ποζάρει με μαγιό και το κορμί της μας αφήνει άφωνες

4 μήνες μετά τη γέννα ποζάρει με μαγιό και το κορμί της μας αφήνει άφωνες

Το σώμα της απλά δεν υπάρχει

Ήμασταν στο πρώτο διάστημα της καραντίνας όταν η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Παρών ήταν μόνο ο σύζυγός της και φυσικά μας μίλησε για την εμπειρία της αυτή στη γιορτή της μητέρας που πέρασε. Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, εκείνη ποζάρει με το μαγιό της για να καλωσορίσει τον νέο μήνα, κι εμείς μένουμε με τις αναλογίες της.

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη που γνωρίσαμε κάποια χρόνια πριν μέσα από το παιχνίδι Deal είναι μία από τις πιο όμορφες νέες μαμάδες της ελληνικής showbiz, και από τις πιο καλλίγραμμες θα λέγαμε. Την είδαμε ξανά πριν από μερικές ημέρες σε ένα στόρι όπου μας έδειξε την κοιλιά της και η πρώτη ερώτηση που μας δημιουργήθηκε ήταν, πως είναι δυνατόν να έχει το σώμα αυτό 4 μήνες μετά την γέννα.

Χθες Σάββατο την είδαμε και ολόκληρη να ποζάρει με το μαγιό της και έναν πανικό τον πάθαμε. Η Νίκη Θωμοπούλου είναι ένα κορίτσι με απίστευτες αναλογίες και αυτό το αντιληφθήκαμε για τα καλά χθες που πόζαρε με το λευκό μπικίνι της στο Instagram. Ό,τι και να πούμε για το κορμί της θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που είδαμε και που βλέπεις κι εσύ στη φωτογραφία της.

Θυμάσαι που προχθές σου γράψαμε πως μοιάζει «σα να μη γέννησε ποτέ»; Ε, δεν θα μπορούσε αυτή η έκφραση να είναι τόσο ταιριαστή σε κάποια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ