Ιστιοπλοΐα : Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ της Πολωνίας

Ιστιοπλοΐα : Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ της Πολωνίας

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ που διεξάγεται στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Στα Ράντιαλ γυναικών η Βασιλεία Καραχάλιου τερμάτισε 1η στην 7η ιστιοδρομία και στον χρυσό στολίσκο των 54 σκαφών είναι 7η με 45 βαθμούς. Η Αθανασία Φακίδη βρίσκεται στην 24η θέση με 90 βαθμούς. Η Ναταλία Ταμβακίδου συμμετέχει στον αργυρό στολίσκο και μεταξύ 53 σκαφών είναι 6η με 144 βαθμούς.

Στα Ράντιαλ ανδρών και μετά από 8 κούρσες ο Αντώνης Μπουγιούρης είναι 7ος με 68 βαθμούς σε σύνολο 30 σκαφών. Ο Ιωάννης Μάντης είναι 30ος με 176 βαθμούς και 27ος στην κατηγορία U21.

Στα Στάνταρντ έχουν γίνει 7 ιστιοδρομίες και στον χρυσό στολίσκο των 63 σκαφών ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι 10ος με 66 βαθμούς. Ο Ελληνας ιστιοπλόος ανέβηκε στις δύο τελευταίες κούρσες που τερμάτισε 3ος και 6ος αντίστοιχα. Ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης βρίσκεται στην 43η θέση με 137 βαθμούς. Ο Λουκιανός Ζαμίτ τρέχει στον αργυρό στολίσκο των 63 σκαφών και μετά από 6 κούρσες είναι 33ος με 199 βαθμούς.

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λέιζερ BUG διοργάνωσε ο Ν.Ο. Βουρκαρίου Σαλαμίνας.

Στην κατηγορία εφήβων – παίδων έτρεξαν 30 σκάφη και μετά από 6 ιστιοδρομίες κέρδισε ο Α. Πετριανός του Ν.Α.Ο. Μάτι με 8 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Β. Πετριανός του ίδιου ομίλου με 20 βαθμούς και τρίτος ήταν ο Ι. Μάρης του Ν.Ο. Ελευσίνας με 21 βαθμούς.

Στην κατηγορία νεανίδων – κορασίδων έγιναν 7 ιστιοδρομίες και έλαβαν μέρος 20 σκάφη. Την πρώτη θέση πήρε η Ε. Κανδαράκη του Ν.Ο Καλαμακίου με 25 βαθμούς. Ακολούθησαν η Ε. Τσιασιώτη του Ν.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων με 26 βαθμούς και η Χ. Μένη του Ν.Ο. Βούλας με 30 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ