Στρασβούργο – Λιόν 2-3 : Πάρτι από Εκαμπί και Ντεπάι!

Στρασβούργο – Λιόν 2-3 : Πάρτι από Εκαμπί και Ντεπάι!

Η Λιόν πέρασε (2-3) από το Στρασβούργο με τους Εκαμπί και Ντεπάι να πετούν... φωτιές! Δύο γκολ ο Καμερουνέζος, τρεις ασίστ ο Ολλανδός.

Επιστροφή στις νίκες για τη Λιόν με… σόου από Ντεπάι και Εκαμπί.

Μετά από πέντε αγωνιστικές, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία πήρε το τρίποντο, επικρατώντας εκτός έδρας (2-3) του  Στρασβούργου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Ντεπάι και Εκαμπί, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να μοιράζει τρεις ασίστ και τον Καμερουνέζο φορ να σημειώνει δύο γκολ.

Στο 12ο λεπτό, οι Λιονέ άνοιξαν το σκορ με τον Καντεβέρε, που εκμεταλλεύτηκε την τρομερή πάσα του Ντεπάι. 13 λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Εκαμπί, ενώ το τρίτο τέρμα προήλθε και πάλι από τη συνεργασία του Ολλανδού με τον 28χρονο επιθετικό.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους τα σημείωσαν οι Ντιαλό και Αολού, με το τελικό 2-3 όμως να παραμένει. Με αυτή την επικράτηση, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία ανέβηκε στην 8η θέση της κατάταξης με 10 βαθμούς.

Στρασβούργο: Καμαρά, Λαλά, Κονέ, Μίτροβιτς, Καρόλ (37’ Ντιαλό), Σιμακάν (55’ Αουλού), Μπελγκάρντ (76’ Σισοκό), Τόμασον (84’ Μαζίντ), Αολού, Λιενάρ, Αζόρκ

Λυών: Λόπες, Μαρτσέλο, Ντεναγιέρ, Ντιμπουά (72’ Ντε Σίλιο), Κορνέ, Αουάρ (72’ Ζεάν Λούκας), Μέντες, Πακετά (86’ Πακετά), Καντεβέρε (64’ Ντεμπελέ), Τόκο Εκαμπί, Ντεπάι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ