Άρης : Μιλάνε στην media day τα νέα αποκτήματα

Άρης : Μιλάνε στην media day τα νέα αποκτήματα

Άγγελος Χαντί, Μιχάλης Μπαστακός και Πέτρος Κανακούδης θα μιλήσουν στην media day του Άρη την Παρασκευή, για τους στόχους που έχουν με τη νέα τους ομάδα.

Με τον Άρη να βρίσκεται στο +6 από τον τρίτο ΟΦΗ (νίκησε σήμερα την ΑΕ Καραϊσκάκης με 3-0) και στο +3 από την Παναχαϊκή (έμεινε στο 0-0 στην Σπάρτη) ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Football League.

Στους κίτρινους υπάρχει φυσικά ικανοποίηση για την άκρως πολύτιμη νίκη επί της Βέροιας με 1-0, έστω κι αν η εμφάνιση δεν ικανοποίησε απόλυτα. Κι αυτό καθώς ναι μεν ο Αρης έφτιαξε πολλές κλασικές ευκαιρίες, οι παίκτες του όμως τις σπατάλησαν.

Βεβαίως οι κίτρινοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ειδικά για το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μάρκο Ντούνη, λίγο προτού δοθεί αυτό στο χέρι του Δαμιανάκη.

Πλέον ο Δημήτρης Σπανός θεωρεί ότι με την προσθήκη και τον νέων ποδοσφαιριστών (κυρίως των Χαντί και Μπαστακού), το πρόβλημα στην δημιουργία και την τελική προσπάθεια θα επιλυθεί.

Κατά τα άλλα, απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό (Δευτέρα 1/2) πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Σπάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/02, 15:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (31/1) νικηφόρο παιχνίδι στη Βέροια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή (2/2), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο».

Πριν από την αυριανή προπόνηση θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ οι Άγγελος Χαντί Μιχάλης Μπαστακός και Πέτρος Κανακούδης, τα τρία αποκτήματα του Άρη κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Τζουμαλάκης σφυρίζει με Σπάρτη
Τέλος, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας με τη Σπάρτη.

Την αναμέτρηση του Αρη κόντρα στην πελοποννησιακή ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Απόστολος Τζουμαλάκης από την Ένωση Σερρών. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Καμπούρης (Σερρών) και Χρήστος Κρυωνάς (Σερρών), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Δραγούσης (Κιλκίς) Παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλης Κυριακούδης (Καβάλας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ