Ερβάς : «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα»

Ερβάς : «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα»

Ο βοηθός του Ναμίρ Κάναντι, Μανού Ερβάς, μίλησε για το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ και ο βοηθός του Νταμίρ Κάναντι, Μανού Ερβάς, σε δηλώσεις του ανέφερε πως οι Περιστεριώτες δεν είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αφού άξιζαν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανού Ερβάς:

Για το παιχνίδι: «Είχα την αίσθηση πως θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το συναίσθημα που μας αφήνει αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την ισοπαλία. Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, παίξαμε καλά, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή η ισοπαλία μας αδικεί. Ωστόσο το σημαντικό είναι πως η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς».

Για τα πλέι οφ: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ εφικτός ο στόχος της εξάδας. Θα δώσουμε μάχες σαν την σημερινή. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, δίνουμε πολύ μεγάλη μάχη, παλεύουμε πάρα πολύ, έχουμε την σωστή νοοτροπία και προπονούμαστε πολύ. Είναι εφικτός αυτός ο στόχος και είμαστε κοντά σε αυτόν».

Για τον Ούμπιδες: «Ο Ούμπιδες πραγματικά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστές με σημαντικές αξίες. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και βοηθάει και τα νέα παιδιά. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι τέτοιο που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί ξαφνικά να μπει ξανά στα παιχνίδια και να είναι σημαντικός. Πάντως, θέλω να πω πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ