Κισσαμικός – Τρίκαλα 3-0

Κισσαμικός – Τρίκαλα 3-0

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στα Τρίκαλα πήρε ο Κισσαμικός στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Μεγάλη εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League πήρε ο Κισσαμικός απέναντι στα Τρίκαλα.

Οι Χανιώτες ανέβασαν «στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να σημειώσουν και τα τρία τέρματά τους τότε και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην πορεία που κάνουν φέτος.

Το πρώτο 45λεπτο δεν ήταν καλό, μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν έπιασε ρυθμό και έτσι οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ανύπαρκτες. Ωστόσο, αυτό άλλαξε στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να δείχνουν την ανωτερότητά τους.

Πιο αναλυτικά, το 1-0 έγινε από τον Αποστολίδη στο 47′ με τον επιθετικό των Κρητικών να πιάνει δυνατό σουτ, μετά από σέντρα του Τόλι. Αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα το γήπεδο… έγειρε με τους Χανιώτες να εκμεταλλεύονται τα αμυντικά κενά της ομάδας των Τρικάλων και να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον Χαλκιαδάκη στο 68′.

Ο τελευταίος άλλαξε πολύ ωραία την μπάλα με τον Ξύδα με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να κάνουν πολλά για να τους κόψουν. Το «κερασάκι» στην τούρτα του Κισσαμικού μπήκε στο 70′ από τον Λέο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα Μάκος και Βρεττός είχαν μία αψιμαχία, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα και ο δεύτερος με κόκκινη.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξύδας (77′ Βρεττός), Αποστολίδης (71′ Σάλιακας), Χαλκιαδάκης, Λέο (83′ Λεμονής).

Τρίκαλα (Πέτρος Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνος, Λεάντρο Πίντο, Βέρτζος, Χιντζίδης, Μάκος, Τσιάρας (75′ Ανδρεόπουλος), Γροντής (62′ Ν’ Λουντούλου), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης, Ζγκούρη (75′ Ντ’ Ακόλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ