Ολυμπιακός : Η αντίδραση του Μάριν και το σχόλιο του Κοβάσεβιτς (pic)

Ολυμπιακός : Η αντίδραση του Μάριν και το σχόλιο του Κοβάσεβιτς (pic)

Μήνυμα ενότητας και... αντεπίθεσης έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ο Μάρκο Μάριν, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να είναι ένας από τους δεκάδες που «αντέδρασαν» στο post του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Με τις δύο ήττες από την ΑΕΚ (μια στο πρωτάθλημα, που τον άφησε στο -4 από την κορυφή και μια στο Κύπελλο, που σήμανε και τον αποκλεισμό του από τα ημιτελικά της διοργάνωσης), ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και θέλει να κάνει την αρχή της αντεπίθεσης του το απόγευμα της Κυριακής (11/2, 19:30), όταν και θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τον τέταρτο της βαθμολογίας, Ατρόμητο.

O Μάρκο Μάριν (έξι γκολ, πέντε ασίστ σε 29 ματς φέτος), θέλησε να δώσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το δικό του «σύνθημα» για την αντεπίθεση των Πειραιωτών, αναρτώντας τρεις φωτογραφίες (μια ομαδική, μια με τον κόσμο και μια με τον ίδιο να φιλά το σήμα του Ολυμπιακού) και συνοδεύοντάς τες με τη λεζάντα «Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα πάντα».

Ένας από τους δεκάδες που σχολίασαν το post του 28χρονου μεσοεπιθετικού ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος χρησιμοποίησε ένα emoji… δύναμης. Θυμίζουμε πως τον Σέρβο, άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν τεχνικό σύμβουλο της διοίκησης, κριτίκαρε σήμερα η εφημερίδα ΦΩΣ, με τον Κώστα Καραπαπά να δίνει τη δική του απάντηση μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. 

Το post του Μάρκο Μάριν

https://www.instagram.com/p/Be_DoQIFIUf/?hl=en&taken-by=markomarin11

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ