Λιονέλ Μέσι : Υπέγραψε συμβόλαιο με ρωσικό κολοσσό (vid)

Λιονέλ Μέσι : Υπέγραψε συμβόλαιο με ρωσικό κολοσσό (vid)

Λίγους μήνες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στη Ρωσία και συμφώνησε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο μιας εκ των μεγαλύτερων ιδιωτικών τραπεζών της χώρας. 

Η Ρωσία θα φιλοξενήσει το ερχόμενο καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο, την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, με την εθνική ομάδα της χώρας να αντιμετωπίζει αυτή της Σαουδικής Αραβίας την 14η Ιουνίου.

Ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκεται εκεί, καθώς η Αργεντινή κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο μέσω της προκριματικής φάσης στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, επισκέφθηκε όμως λίγο νωρίτερα το μεγαλύτερο κράτος του πλανήτη.

Ο λόγος ήταν διαφημιστικός. Πιο συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα υπέγραψε συμβόλαιο για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο μιας εκ των μεγαλύτερων ιδιωτικών τραπεζών της χώρας, την Alfa Bank, η οποία τυγχάνει και εκ των χορηγών του Μουντιάλ 2018.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν έγιναν γνωστές, είναι όμως βέβαιο ότι η τράπεζα – κολοσσός της Ρωσίας θα «χρύσωσε» τον 30χρονο άσο για τις -διαφημιστικές- υπηρεσίες του. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, τόνισε ότι η συμφωνία ισχύει μόνο για το 2018, ενώ ανάλογη συμφωνία είχε κάνει το 2014 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφωνώντας με την -επίσης ρωσική- τράπεζα Otkritie.

Ο Λέο υπογράφει αυτόγραφα φορώντας μια μπλούζα της Adidas με το όνομα της τράπεζας 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ