Ντιγκινί: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Άρη»

Ντιγκινί: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Άρη»

Ο Νικολάς Ντιγκινί σε δηλώσεις του μίλησε για τη φετινή σεζόν με τον Απόλλωνα Λεμεσού, τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά και για την παρουσία του στον Άρη.

Συνέντευξη στο «Metropolis 95.5» παραχώρησε ο Νικολάς Ντιγκινί και μίλησε τόσο για τη φετινή σεζόν που τον βρήκε στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά και την παρουσία του στον Άρη ενώ αναφέρθηκε στον λόγο που αποχώρησε από τους «κίτρινους».

«Ήταν άσχημος ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν. Ήταν στατιστικά η καλύτερή μου χρονιά και από τις καλύτερες που έχω κάνει συνολικά. Γιατί μπορεί κάποιες σεζόν να μην βάλεις τόσα γκολ, όμως, να έχεις καλή παρουσία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι μία δοκιμασία στην οποία πρέπει να υποβληθώ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εγχειρίστηκα την Δευτέρα. Δεν ξερω το χρονικό διάστημα για την επιστροφή μου. Σίγουρα, όμως, δεν θα βιαστώ. Συνήθως χρειάζονται 6-7 μήνες, μάλλον, θα αρχίσω να προπονούμαι στο τέλος της χρονιάς. Η περίπτωση με τον τραυματισμό του Γκάμα είναι από τα πολύ ωραία παραδείγματα. Θέλει προσπάθεια και υπομονή. Κάθε περίπτωση διαφέρει, εξαρτάται και από τον τραυματισμό. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω στο 100%. Για την θέση που του ταιριάζει περισσότερο: «Κανονικά μου ταιριάζει πίσω από τον επιθετικό. Να είμαι σαν δεκάρι. Στην Κύπρο έπαιξα και δέκα και στράικερ και το απόλαυσα, αλλά συνήθως οι προπονητές με χρησιμοποιούν ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας».

Για το πρόβλημα που είχε ο Άρης στο σκοράρισμα: «Δεν μπορώ να απαντήσω. Πρέπει να βλέπετε και τι δουλειές κάνει ο επιθετικός μέσα στο γήπεδο. Ο Μάνος έκανε πάρα πολλές, όπως και ο Μαντσίνι και ο Γκάμα και ο Μάνος. Ο Άρης έκανε μία από τις καλύτερες χρονιές του. Ενδεχομένως να μην ήταν τόσο αποτελεσματικοί, αλλά σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Είναι ο πρώτος προπονητής που είχα στην Ελλάδα. Ήξερα ότι θα κάνει καλή δουλειά, είναι καλός προπονητής. Γι’ αυτό και είχα αυτή την σιγουριά».

Για τους λόγους αποχώρησής του από τον Άρη: «Δεν μπορώ να πω τι έγινε. Δεν έχουν όλα στο ποδόσφαιρο εξήγηση. Ενώ ήμουν βασικός στον δεύτερο γύρο σταμάτησα να παίζω. Ήταν απόφαση του προπονητή. Εγώ έπρεπε να δω άλλες επιλογές στην καριέρα μου και να παραμείνω στο υψηλό επίπεδο. Ο Άρης δεν μου έκανε πρόταση να μείνω και κοίταξα την επόμενη μέρα. Ο προπονητής δεν ήταν χαρούμενος με την απόδοσή μου. Με έβαζε αριστερά, δεν με βολεύει αριστερά. Δεν ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, έπαιζε με τους Λάρσον και Ιντέγε, δεν συνέβη κάτι άλλο».

Για την πιο όμορφη και την πιο άσχημη στιγμή που βίωσε στον Άρη: «Την ατμόσφαιρα με την Μόλντε δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήμασταν άτυχοι. Επίσης δεν θα ξεχάσω και τις νίκες με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Θα μου μείνει αξέχαστη και η πρεμιέρα με την Λαμία μετά τα «πέτρινα χρόνια». Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν με την Μόλντε, αξίζαμε να προκριθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ