Ο Γκριεζμάν… στέλνει τον Εμπαπέ στη Νιουκάστλ με 134 εκατ. (vid)

Ο Γκριεζμάν… στέλνει τον Εμπαπέ στη Νιουκάστλ με 134 εκατ. (vid)

Γίνεται ο Κίλιαν Εμπαπέ να αποκτηθεί από τη Νιουκάστλ και μάλιστα έναντι 134 εκατομμυρίων ευρώ; Κι όμως, στο Football Manager του Αντουάν Γκριεζμάν γίνεται!

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, πως ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι… καμμένος με το Football Manager. Παρότι ο Γάλλος επιθετικός είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, δεν παύει να κάνει ότι έκανε και πριν γίνει διάσημος, καθώς συνεχίζει να παίζει με… μανία Football Manager.

Και μάλιστα, όχι απλώς παίζει αλλά κάνει πρωταθλητισμό! Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της αποστολής της Εθνικής Γαλλίας, ο 29χρονος επιθετικός άνοιξε το λάπτοπ και ξεκίνησε να παίζει, έχοντας αναλάβει τη Νιουκάστλ, με την οποία φέρεται να έχει κατακτήσει και πέντε τίτλους!

Για να τα καταφέρει όμως, χρειάστηκε να βάλει το χέρι… βαθιά στην τσέπη, καθώς όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, αγόρασε στις «καρακάξες» τον συμπαίκτη του στους «τρικολόρ», Κίλιαν Εμπαπέ για 134 εκατομμύρια ευρώ! Ο ίδιος ο Εμπαπέ πάντως δεν φάνηκε να το χαίρεται και πολύ καθώς είπε: «Νιούκαστλ; Δεν έχει και πολύ ζέστη εκεί, έχει κρύο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ