Μπλατ: «Στο μυαλό μου δεν υπάρχει άλλος σαν τον Ζήση»

Μπλατ: «Στο μυαλό μου δεν υπάρχει άλλος σαν τον Ζήση»

Μόνο καλά είχε να πει ο Ντέβιντ Μπλατ για τον Νίκο Ζήση, καθώς ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής κλήθηκε να μιλήσει για την καριέρα του Έλληνα γκαρντ αλλά και για τη συνεργασία που είχαν στην Μπένετον.

Για τη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Ζήση στην Μπένετον κλήθηκε να μιλήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς ρωτήθηκε για τα όσα πέτυχαν μαζί, για τη μεγάλη καριέρα του Έλληνα γκαρντ η οποία φαίνεται πως θα κλείσει, ενώ μάλιστα ανέφερε πως στο μυαλό του δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν τον παίκτη της ΑΕΚ.

«Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ζήση για την υπέροχη καριέρα του! Ένας άνδρας, ένας παίκτης, ένας άνθρωπος που στο μυαλό μου δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν! Τα τελευταία 20 χρόνια εξελίχθηκε σε μια μπασκετική ευφυΐα, συνδυάζοντας ικανότητα, ταλέντο, νοοτροπία, χαρακτήρα και σωστό τρόπο. Ήταν τεράστια τιμή να δουλέψω με τον Νίκο.

Το είπα πολλά χρόνια πριν, θα το πω ξανά… Ελπίζω πως ο γιος μου θα γίνει ο παίκτης και ο χαρακτήρας που ήταν ο Νίκος κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Τον αγαπώ και τον θαυμάζω! Όλη η αγάπη σε εσένα Νίκο! Συγχαρητήρια…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ