Survivor Spoiler: Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία και… φέρνει τα πάνω – κάτω

Survivor Spoiler: Αυτός κερδίζει την 2η ασυλία και… φέρνει τα πάνω – κάτω

Όσο πλησιάζουμε στον τελικό τα όρια στενεύουν...

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα αγωνίσματα για τις ασυλίες του Survivor και αυτή την εβδομάδα. Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, έπρεπε να καθοριστεί ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το παιχνίδι, τον οποίο και θα είχε την ευκαιρία να ονοματίσει ο παίκτης που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Έπειτα από ένα απαιτητικό αγώνισμα, την πρώτη νίκη κατόρθωσε να πάρει ο Σάκης Κατσούλης. Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor της Δευτέρας, ο Σάκης θα έπρεπε να ενημερώσει τόσο τον παρουσιαστή όσο τους συμπαίκτες μα και το τηλεοπτικό κοινό, για την απόφαση του.

Μια απόφαση που, μάλλον, θα προβλημάτιζε ιδιαίτερα την παρέα των Amigos.

Όπως είπε ο παίκτης στον Γιώργο Λιανό, πρώτη υποψήφιας προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι η Ελένη Χαμπέρη. Η παίκτρια του Survivor, ωστόσο, δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για αυτή την υποψηφιότητα.

Αν και την περίμενε, όπως παραδέχθηκε, πριν το συμβούλιο του νησιού. «Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά σαν λόγος, ο λόγος του Σάκη, δεν με καλύπτει» είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιανό.

Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία στο Survivor;
Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με μεγάλη επιφύλαξη καθώς αρκετές φορές διαψεύδονται με την προβολή του επεισοδίου, τον δεύτερο αγώνα ασυλίας κερδίζει απόψε και πάλι ο Σάκης Κατσούλης. Μάλιστα, φέρεται να παίρνει μαζί του στο έπαθλο την Μαριαλένα και την Ελένη.

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί ή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ