«Αρκετές πιθανότητες ημιτελικοί και τελικός Euro να μην διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ»

«Αρκετές πιθανότητες ημιτελικοί και τελικός Euro να μην διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ»

Η Daily Mail ισχυρίζεται σε δημοσίευμα της πως ημιτελικά και τελικός Euro, θα αλλάξουν έδρα λόγω αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου στην Αγγλία.

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο οι ημιτελικοί και ο τελικός του Euro να μην διεξαχθούν τελικά στο Γουέμπλεϊ, όπως μεταφέρει με δημοσίευμα της η Daily Mail.

Αναλυτικότερα, το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει η αγγλική κυβέρνηση για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό, φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα και στην UEFA, αφού αρκετοί VIP επισκέπτες της καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό που σχετίζεται με την ομαλή λειτουργία των αναμετρήσεων, δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια.

Πάντως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ήδη προειδοποιήσει την κυβέρνηση της Αγγλίας πως με το ισχύον καθεστώς, το Λονδίνο δεν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει την τελική φάση του Euro, ενώ υπάρχει ήδη… plan b για τους ημιτελικούς και τον τελικό της διοργάνωσης και αυτό είναι το Πούσκας Αρένα

Το γήπεδο της Βουδαπέστης,  φιλοξενεί αγώνες Euro με πληρότητα 100% στις εξέδρες και εκτός αυτού, η Ουγγαρία είναι έτοιμη να άρει πλήρως τους συνοριακούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ