Βόρεια Μακεδονία: Τέλος από τον πάγκο της ομάδας ο Αγκελόφσκι

Βόρεια Μακεδονία: Τέλος από τον πάγκο της ομάδας ο Αγκελόφσκι

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Βορείου Μακεδονίας ο Ιγκορ Αγκελόφσκι , μετά το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία.

Μετά τον Γκόραν Πάντεφ, παρελθόν από την Βόρεια Μακεδονία θα αποτελέσει και ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Αγκελόφσκι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 31 Ιουλίου.

Την είδηση της αποχώρησης του από την ομάδα έκανε ο ίδιος ο κόουτς, μέσω συνέντευξης τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στην Ολλανδία. Φαβορί για την διαδοχή του 45χρονου στην τεχνική ηγεσία είναι ο Μπλαγκόγια Μιλέφσκι, ο νυν τεχνικός της Κ21 της χώρας.

«Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου με την ιδιότητα του προπονητή, καθώς η σύμβασή μου με την ομοσπονδία λήγει στις 31 Ιουλίου και δεν θα είμαι πλέον στον πάγκο της ομάδας.

Θα θυμάμαι αυτήν τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου και την οικογένειά μου για όλη την υποστήριξή τους. Ήταν τιμή να είμαι στο τιμόνι αυτής της ομάδας σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θέλαμε να πάμε καλύτερα, αλλά κανείς δεν πρέπει να απογοητευτεί γιατί ήταν το ντεμπούτο μας σε μια μεγάλη διοργάνωση και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Αυτή η ομάδα έγραψε ιστορία φτάνοντας στο Euro 2020 και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πάντεφ για ό, τι έχει κάνει για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Ήταν προνόμιο να δουλεύω για πεντέμισι χρόνια με έναν άνδρα και έναν παίκτη που ηγήθηκε της ομάδας μας και ετοίμασε το έδαφος για τους νεότερους», δήλωσε ο Αγκελόφσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ