Συνεχίζει με Ντεσάν η Γαλλία

Συνεχίζει με Ντεσάν η Γαλλία

Κανονικά στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας θα συνεχίσει ο Ντιντιέ Ντεσάν, παρά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Euro

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FFF), Νοέλ Λε Γκρετ, έκανε σήμερα γνωστό ότι θα μιλήσει με τον Ντιντιέ Ντεσάν, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί, ότι η θέση του Γάλλου ομοσπονδιακού προπονητή δεν κινδυνεύει, παρά την ήττα-αποκλεισμό από την Ελβετία, στους «16» του Euro 2020.

«Όχι, νομίζω όχι. Δεν πρέπει να συγχέουμε τα πράγματα, πρέπει να μιλήσουμε», δήλωσε ο απογοητευμένος Λε Γκρετ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη συνέχεια του Ντεσάμπ στην εθνική Γαλλίας.

«Μου αρέσει πολύ (σ.σ. ο Ντεσάμπ) και ξέρω τις αντιξοότητες του ποδοσφαίρου, όπως όλοι σας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της FFF, που προσέλαβε το 2012 τον Ντεσάμπ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «Bleus» μέχρι το τέλος του 2022, όταν ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Λε Γκρετ παραδέχθηκε ότι είναι «προφανώς απογοητευμένος» επειδή πίστευε ότι θα προκρινόταν η Γαλλία, όταν προηγήθηκε με 3-1, μόλις 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα στο Βουκουρέστι.

Ο πρόεδρος της FFF υπήρξε πάντοτε ένθερμος υποστηρικτής του Ντεσάν, τον οποίο κράτησε μετά από μια οδυνηρή ήττα στον τελικό του Euro 2016 από την Πορτογαλία, διοργάνωση που φιλοξένησε η Γαλλία. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ντεσάν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ