Κισσαμικός – Εργοτέλης 0-3

Κισσαμικός – Εργοτέλης 0-3

Οι παίκτες του Εργοτέλη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Κισσαμικό έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους για φέτος και πήραν τη νίκη με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Κισσαμικό με σκορ 3-0 πήρε ο Εργοτέλης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι Ηρακλειώτες πέταγαν «φωτιές» μπροστά και δεν είχαν πρόβλημα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας των Χανίων. Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ με τον Έφορντ στο πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα (13′) έδωσε την ασίστ στον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και έκανε ακόμη πιο εύκολο του Εργοτέλη στα Χανιά. Ωστόσο, το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους δεν είχε μπει ακόμη. Το έβαλε στο 39′ ο Έφορντ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης (46′ Λέο), Σελινιωτάκης, Λεμονής, Αποστολίδης, Σάλιακας (79′ Βρεττός), Χαλκιαδάκης (55′ Γκίνη), Ξύδας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας (83′ Οικονόμου), Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (70′ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Έφορντ, Ροβίθης (60′ Σταματάκος), Κάιπερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ