Κισσαμικός – Παναχαϊκή 1-2

Κισσαμικός – Παναχαϊκή 1-2

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη η Παναχαϊκή εμφανίστηκε «διαβασμένη» στα Χανιά απέναντι στον Κισσαμικό και επιβλήθηκε με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Παναχαϊκή κόντρα στον Κισσαμικό με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 21ης Football League με την ομάδα της Πάτρας να φτάνει τους 46 βαθμούς και να μειώνει τη διαφορά της με τον δεύτερο ΟΦΗ στους πέντε.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι που έγινε στα Χανιά οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά, δεν ήταν εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες. Σε αντίθεση με τους Αχαιούς που πήραν το προβάδισμα στο 23′ με κεφαλιά του Μωραΐτη.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους Κρητικούς να βγουν μπροστά και να συνεχίσουν την πίεση προς τα καρέ των φιλοξενούμενων. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Κισσαμικός έφερε το ματς στα ίσα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξύδα.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε καλό ρυθμό και αρκετές καλές στιγμές μπροστά και από τις δύο εστίες. Αλλά αυτή που έμελλε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη ήταν η Παναχαϊκή. Οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Φωτάκη στο 57′ «έγραψαν» το 2-1 και από εκεί και πέρα με σωστή διαχείριση δεν απειλήθηκαν από τους Χανιώτες.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης (84′ Βρεττός), Αρναούτογλου, Γκίνη, Σελινιωτάκης (68′ Αποστολίδης), Λεμονής, Τασιούλης (68′ Χαλκιαδάκης), Ξύδας, Λέο.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αργυρόπουλος (89′ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος (68′ λ.τρ. Πολίμος), Ντάσιος, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης (76′ Πολυχρόνης), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ