Άρης : Προπονήθηκε ο Πασάς

Άρης : Προπονήθηκε ο Πασάς

Ευχάριστα τα νέα από την προπόνηση του Άρη, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Ο Δημήτρης Σπανός φαίνεται να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στα πλάνα που θα επιλέξει για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή. Σύμφωνα με τις δοκιμές του, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αναγνωστόπουλος, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος αντί του Τζανακάκη και στο αριστερό ο Βαλεριάνος.

Το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών Σόουζα και Δεληζήση δεν θα αλλάξει, ενώ επιστρέφει ο Ιντζόγλου ως παρτενέρ του Μουμίν στα χαφ. Πλατέλλας και Κάσσος θα καλύψουν τις πλευρές και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Διαμαντόπουλος, με τον Παυλίδη πίσω του.

Ο Γιάννης Πασάς συμμετείχε στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, ωστόσο όπως τονίζει το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων» δεν μπορεί ακόμη να βγάλει όλο το 90λεπτο.

Το πρόγραμμα θεραπείας του συνέχισε ο Λούκα Μιλούνοβιτς (υπέστη θλάση στον δικέφαλο στο ματς με τον Εργοτέλη), ο οποίος έλαβε άδεια μιας εβδομάδας ώστε να επισκεφτεί τη Σερβία για θεραπεία.

Με την αυριανή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας και μετά το τέλος της ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα μεταβεί στην Πάτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ