Μάρκεθ – «Κάθε φορά που οδηγώ όπως θέλω πέφτω»

Μάρκεθ – «Κάθε φορά που οδηγώ όπως θέλω πέφτω»

Στις πολλές πτώσεις που έχει τη φετινή σεζόν στάθηκε σε δηλώσεις ο Μαρκ Μάρκεθ, αναφέροντας πως δεν μπορεί να οδηγήσει με τον τρόπο που θέλει χωρίς να πέσει.

Η σεζόν του Moto GP δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Μαρκ Μάρκεθ, με τον Ισπανό αναβάτη να έχει χάσει δύο αγώνες, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες πτώσεις.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτό το πρόβλημα, επισημαίνοντας πως δοκιμάζει τη νέα του μοτοσικλέτα και κάθε φορά που προσπαθεί να οδηγήσει με τον δικό του τρόπο πέφτει.

Οι δηλώσεις του Μαρκ Μάρκεθ:

«Όπως έχω ξαναπεί, όταν επέστρεψα στην Πορτογαλία, περίμενα να ήμουν ταχύτερος. Ειδικά με τον τρόπο που οδηγώ τη μοτοσικλέτα. Φυσικά υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες και δουλεύουμε πάνω τους. Προς το παρόν δεν μπορώ να οδηγήσω όπως μπορώ.

Όταν προσπαθώ να το κάνω, έχω πτώση. Πρέπει να σκέφτομαι πώς θα οδηγώ διαφορετικά από το φυσικό μου τρόπο. Ο στόχος μου είναι να βρω τρόπο να είμαι ανταγωνιστικός, να μάχομαι για το πρωτάθλημα. Αλλά όπως έδειξα στην Αραγκόν και στην Αυστρία το να οδηγείς διαφορετικά δεν σημαίνει πως είναι και αργά.

Είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι γρήγορος. Δεν είμαι μόνο εγώ, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στη μοτοσικλέτα. Αν βελτιωθώ εγώ, θα βελτιωθεί η μοτοσικλέτα και θα είμαστε μαζί με τους κορυφαίους συνδυασμούς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ