Καστρίτης – «Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά»

Καστρίτης – «Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά»

Σύνθημα... ενότητας έστειλε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από το Λαύριο.

Απογοητευμένος με την ήττα της ομάδας του κόντρα στο Λαύριο ήταν ο Γιάννης Καστρίτης. Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε πως παρά την ήττα, η ομάδα του θα πρέπει να σηκώσει κεφάλι για να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Ρωτήθηκε για το ότι ο Άρης γνώρισε τέσσερις σερί ήττες, όλες στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο λεπτό των αγώνων. «Κάτι που επαναλαμβάνεται σίγουρα δεν είναι σύμπτωση. Το θέμα είναι εμείς να το διαβάσουμε σωστά και να μεταφράσουμε σωστά αυτό που φταίει. Η ομάδα βγάζει μπασκετικά το καλύτερο που μπορεί, πρέπει να βελτιωθούμε στις σπέσιαλ καταστάσεις αλλά αυτός είναι ο εύκολος τρόπος ανάγνωσης.

Για μένα έχει σημασία η προπονητική εβδομάδα η οποία δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα θέλαμε λόγω των τραυματισμών. Τώρα, περιμένουμε να μπουν κανονικά οι Κέλι, Νετζήπογλου και Σιδηροηλίας γιατί μας έχουν κοστίσει οι τραυματισμοί. Άλλες αποφάσεις θα πάρει ένας παίκτης που είναι στο rotation από αυτόν που είναι στο παρκέ 35 αγωνιστικά λεπτά. Δεν μπορώ να πω ότι αυτή η ομάδα δεν δίνει ότι περισσότερο μπορεί και είμαι μαζί με τα παιδιά».

Σε ερώτηση για τον Έρικ Λόκετ κι αν το σημερινό (30/10) παιχνίδι ήταν το τελευταίο του λόγω της συμφωνίας με τον Αϊζάια Κάζινς, ο Γιάννης Καστρίτης δεν θέλησε να επιβεβαιώσει το παραμικρό. «Καταλαβαίνετε ότι δεν θα κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μου. Η ομάδα κινείται προς την κατεύθυνση να βοηθηθεί, θα καθίσουμε με τη διοίκηση, θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ