Κελ – «Θα στοιχημάτιζα 100 ευρώ στην παραμονή του Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ»

Κελ – «Θα στοιχημάτιζα 100 ευρώ στην παραμονή του Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ»

Την αισιοδοξία του πως θα παραμείνει στην ομάδα ο Έρλινγκ Χάαλαντ εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Σεμπάστιαν Κελ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Νορβηγός φορ έχει ξεκινήσει με το πόδι στο γκάζι και την φετινή σεζόν, έχοντας απολογισμό εως τώρα στην σεζόν 13 τέρματα, και τέσσερις ασίστ σε 10 εμφανίσεις.

Φυσικά οι «σειρήνες» γύρω από το όνομα του δεν έχουν κοπάσει, με το φετινό καλοκαίρι να είναι πολύ κρίσιμο όσον αφορά την παραμονή του στους «Βεστφαλούς». Ήδη μια από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτηση του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι της Μπορούσια θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουν στο ρόστερ τους το ακριβότερο περουσιακό της στοιχείο.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Χάλαντ στην ομάδα, τονίζοντας πως θα στοιχημάτιζε 100 ευρώ.

«Φυσικά, προσπαθούμε να του δώσουμε την αίσθηση ότι η Ντόρτμουντ συνεχίζει να είναι η κορυφαία ομάδα για αυτόν και ότι μπορεί ακόμα να εξελιχθεί εδώ. Ίσως μπορούμε ακόμα να τον πείσουμε. Θα παλέψουμε για αυτόν. Θα κάνουμε τα πάντα. Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, αλλά θα στοιχημάτιζα 100 ευρώ για την παραμονή του», ανέφερε ο Κελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ