Ρικέλμε – «Ο Καβάνι μου τηλεφώνησε τον Ιανουάριο και μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Ρικέλμε – «Ο Καβάνι μου τηλεφώνησε τον Ιανουάριο και μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς Ρομάν Ρικέλμε ο Έντισον Καβάνι έψαχνε ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο,και μάλιστα του είχε τηλεφωνήσει ώστε να μετακομίσει στην Αργεντινή.

Ο Έντισον Καβάνι τον περασμένο Ιανουάριο εμφανιζόταν δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στους «κόκκινους διαβόλους»,με αποτέλεσμα να ψάχνει ομάδα μακριά από το Μάνστσεστερ.

Έτσι όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς Ρομάν Ρικέλμε ο Ουρουγουανός επιθετικός του τηλεφώνησε λέγοντας του ότι είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του,και ότι θα ήθελε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Μπόκα. Ωστόσο όπως τόνισε ο 43χρονος Αργεντινός παλαίμαχος τα δύο γκολ που σκόραρε ο Καβάνι στο επόμενο παιχνίδι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανανέωση του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τον Ιανουάριο, ο Καβάνι μού τηλεφώνησε λέγοντας ότι ήθελε να έρθει γιατί έπαιζε λίγο εκεί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μιλώ μαζί του εδώ και πολύ καιρό και μου τηλεφώνησε για να έρθει. Θυμάμαι μιλήσαμε τη μια μέρα και την επόμενη μπήκε και έβαλε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Γύρισε το παιχνίδι. Από τότε άρχισε να σκοράρει όλα τα παιχνίδια και τον ανανέωσαν», είπε ο Ρικέλμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ