Η Μάντσεστερ Σίτι αισιοδοξεί πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Η Μάντσεστερ Σίτι αισιοδοξεί πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Στην Μάντσεστερ Σίτι αισιοδοξούν πως οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Στέρλινγκ θα τον πείσουν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους «πολίτες».

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ο Άγγλος άσος την φετινή χρονιά έχει χάσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα με αποτέλεσμα να κάνει σκέψεις μακριά από το Έντιχαντ.

Άλλωστε δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα πως τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο ο τραυματισμός του Τζάκ Γκρίλις επανέφερε τον Ραχίμ Στέλρινγκ στα αρχικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντίολα.

O 26χρονος άσος έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Σίτι με Έβερτον και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα κάτι που είχε να πετύχει από τον Αύγουστο του 2020.

Έτσι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι ευελπιστούν πως οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Στέρλινγκ είναι ικανές να βάλουν  τέρμα στις τάσεις φυγής του Άγγλου άσου, και να τον κρατήσουν στο Μάντσεστερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ