Βιεϊρίνια – «Αν είμαστε όλοι υγιείς, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα πολλά παιχνίδια»

Βιεϊρίνια – «Αν είμαστε όλοι υγιείς, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα πολλά παιχνίδια»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού, αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι «ασπρόμαυροι» μπροστά του, τονίζοντας πως εφόσον ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του παραμείνουν υγιείς τότε θα μπορέσoυν να ανταπεξέλθουν σε αυτό.

«Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε, άρα όλα καλά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και σε όλες τις ομάδες, χωρίς προβλήματα. Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας λόγω των κρουσμάτων, μπήκαμε με το δεξί στο 2022. Πάντα είχαμε προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Αν είμαστε όλοι υγιείς, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα πολλά παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το διάστημα και διαθέτουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Θα είμαστε καλά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Εγώ προσπαθώ να είμαι ασφαλής, να περάσω χωρίς πρόβλημα αυτό που περνάμε όλοι και να βοηθήσω την ομάδα, είτε παίζοντας από την αρχή, είτε ως αλλαγή», τόνισε ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ