Βετούλας: «Όλη η κατηγορία κόντρα στον Ηρακλή»

Βετούλας: «Όλη η κατηγορία κόντρα στον Ηρακλή»

Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στην διαφορά δυναμικής ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Προμηθέα, ενώ τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στον Ηρακλή θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, όπου ο Απόλλων Πάτρας ηττήθηκε με 80-60. Αρχικά, τοποθετήθηκε σχετικά με τις απουσίες που αντιμετώπιζε η ομάδα του και σαφέστατα για την διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων:

«Έπαιξε ρόλο η διαφοράς δυναμικότητας που έχουμε με τον Προμηθέα. Από ‘κει και πέρα, η λειψή εβδομάδα προετοιμασίας που είχαμε, δεδομένων των απουσιών που είχαμε λόγω της ίωσης των παιδιών. Φάνηκε και στο γήπεδο αυτό σε άμυνα κι επίθεση, όπως κι η απώλεια της τελευταίας στιγμής, του Ντέιβις», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Στο τέλος έβαλε στην εξίσωση τον Ηρακλή (26/3), όπου δήλωσε πως η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει την παραμονή στην Stoiximan Basket League και έδωσε την δική του εκδοχή πως ο Ντέιβις θα είναι διαθέσιμος ενόψει των επόμεων αγώνων:

«Για εμάς το επόμενο παιχνίδι είναι όλη η κατηγορία (σ.σ. με τον Ηρακλή στις 26/3). Έχουμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα στην έδρα μας. Κάνοντας τις νίκες που πρέπει, θα μείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ πως ο Ντέιβις θα επιστρέψει σίγουρα κι ελπίζω τα παιδιά που αντιμετώπισαν την ίωση να εμφανιστούν καλύτερα στη συνέχεια», κατέληξε ο έμπειρος κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ