Πέσιτς: «Περίεργος ο περιορισμός των δώδεκα παικτών»

Πέσιτς: «Περίεργος ο περιορισμός των δώδεκα παικτών»

Περίεργο χαρακτήρισε τον περιορισμό των δώδεκα παικτών ο προπονητής της Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Λίγες ώρες απέμειναν ώστε να ξεκινήσει το Eurobasket και ο προπονητής της Σερβίας έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν αφού τα έβαλε με τη FIBA.

Θεωρεί πολύ περίεργο το να μην αυξηθεί σε δεκατέσσερις η αποστολή των ομάδων λόγω του κορονοϊού και την έλλειψη δικαιώματος αντικατάστασης των νοσούντων παικτών.

Διαβάστε επίσης: Τι αποφασίζει ο Ιτούδης για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Αναλυτικά είπε:

«Θα προσπαθήσουμε να μην υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Όλοι πιστεύουν ακόμα ότι είμαστε η Γιουγκοσλαβία, αυτό είναι το κίνητρο για όλες τις ομάδες που μας περιμένουν στην Πράγα. Πρέπει να κερδίζουμε αν θέλουμε να πάμε στο Βερολίνο, που είναι ο στόχος μας. Μέσα από τον πρώτο γύρο στην Πράγα, θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, να παραμείνουμε σε καλή φυσική κατάσταση»

«Ο κορωνοϊός είναι εδώ και έφερε μια μεγάλη, δύσκολη σεζόν για τους παίκτες. Είναι πολύ περίεργο που δεν το οργάνωσαν καλύτερα, να αυξήσουν τον αριθμό των παικτών για το τουρνουά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ