Τογιάλα: «Ήταν μια ωραία εμπειρία, χρειαζόμαστε παραστάσεις»

Τογιάλα: «Ήταν μια ωραία εμπειρία, χρειαζόμαστε παραστάσεις»

Γιούκα Τογιάλα και Σάντερ Βένε μίλησαν μετά την ήττα από την Εθνική μας ομάδα, που σήμαινε και τον αποκλεισμό της Εσθονίας από την συνέχεια του Ευρωμπάσκετ.

Το ταξίδι της Εσθονίας στο φετινό Ευρωμπάσκετ ολοκληρώθηκε άδοξα έπειτα και από την ήττα από την Εθνικής μας ομάδα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Μετά το τέλος του ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Εσθονών, Γιούκα Τογιάλα τόνισε πως ήταν μια σπουδαία εμπειρία για την Εσθονίας, ωστόσο σημείωσε πως η ομάδα του χρειάζεται περισσότερες παραστάσεις, ώστε να σταθεί στο συγκεκριμένο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: «Τώρα ξεκινά ένα νέο τουρνουά για μας και πρέπει να πάμε με την ίδια προσήλωση»

«Είμαστε μια άπειρη ομάδα, πρέπει οι παίκτες μας να βρουν ομάδες και να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Να βρουν όλοι μια σταθερή κατάσταση στο μέλλον. Τα επόμενα 3-4 χρόνια είναι πολύ κρίσιμα και στόχος είναι η βελτίωσή τους, όπως και του εσθονικού μπάσκετ» είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Εσθονίας.

Από την πλευρά του ο Βένε τόνισε: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Είδαμε τι πρέπει να κάνουμε, να βελτιώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Χρειάζεται υπομονή, υπάρχει προοπτική και στο επόμενο Ευρωμπάσκετ θα είμαστε καλύτεροι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ