Αυτά είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια του προημιτελικού της Ελλάδας με τη Γερμανία – Τι γίνεται με ημιτελικό και τελικό

Αυτά είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια του προημιτελικού της Ελλάδας με τη Γερμανία – Τι γίνεται με ημιτελικό και τελικό

«Τρέλα» από τους Έλληνες φιλάθλους για μια θέση στον προημιτελικό του Eurobasket με τη Γερμανία. Χαμός για ημιτελικό και τελικό.

Δυσκολεύτηκε, βρήκε απέναντι της μια πάρα πολύ σκληρή ομάδα, ωστόσο η Ελλάδα τα κατάφερε. Σε ένα ματς «θρίλερ» με τους Τσέχους, η «γαλανόλευκη» τα κατάφερε, έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για άλλη μια φορά σε «εκρηκτική» βραδιά.

Η Ελλάδα έκανε το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα. Και μπορεί να μην το «φωνάζει», ωστόσο ο τελικός της 18ης του Σεπτέμβρη, είναι ο μεγάλος στόχος. Η «επίσημη αγαπημένη» πρέπει να δώσει συνέχεια στη χθεσινή βραδιά, αρχής γενομένης, κόντρα στους Γερμανούς το βράδυ της Τρίτης (13/9, 21:00), στην Mercedes-Benz Arena.

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Από την πίκρα του 1993 μέχρι τον θρίαμβο του 2005…

Ήδη οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει να τελειώνουν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Γερμανία για τα προημιτελικά. Όπως γνωστοποίησε η FIBA, αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμα μερικά εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα, με τις τιμές να ξεκινάνε στα 79 ευρώ.

Τι συμβαίνει ωστόσο με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Για τον ημιτελικό υπάρχουν επίσης ακόμα μερικά εισιτήρια. Οι τιμές ξεκινούν από τα 229 ευρώ, συνεχίζουν στα 269 και τα 299 και φτάνουν έως τα 499 ευρώ.

Η Κυριακή ωστόσο είναι… sold out. Τόσο για τον μικρό τελικό, όσο και για τον μεγάλο. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές επιστροφές, καθώς πολλά από τα εισιτήρια βρίσκονται στην κατοχή των Γερμανών, οι οποίοι αύριο ενδέχεται να πουν «αντίο» στη διοργάνωση σε περίπτωση που η Ελλάδα προχωρήσει…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ