Άρης : Ρήξη κάτω γνάθου ο Αρβανίτης

Άρης : Ρήξη κάτω γνάθου ο Αρβανίτης

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι της ομάδας νέων με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Ντίνο Αρβανίτης, καθώς ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση της Κ-19 του Άρη με την ΑΕ Καραϊσκάκης, που έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Μάττα, αποδείχθηκε σοβαρός. Ο νεαρός τερματοφύλακας δέχθηκε χτύπημα από το πόδι αντιπάλου του στο πρόσωπο και του έγιναν τέσσερα ράμματα.

Εκτός από το σπάσιμο δοντιών, όμως, υπέστη και κάταγμα στην κάτω γνάθο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Ο Ντίνο Αρβανίτης θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να προλάβει να αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα περίοδο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τερματοφύλακας είχε ακολουθήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας στα Τρία Πέντε Πηγάδια και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στον Δημήτρη Σπανό και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ