Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης – Αποφυλακίζεται ο Περικλής Κοκαβέσης

Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης – Αποφυλακίζεται ο Περικλής Κοκαβέσης

Το «παρών» στο δικαστήριο σήμερα έδωσε μόνο Κοκαβέσης καθώς τον κ. Μπελέρη τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.

Συνεχίζεται η περιπέτεια για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας, τον ομογενή Φρέντι Μπελέρη, τον οποίο οι αρχές στην Αλβανία κρατούν φυλακισμένο στα Τίρανα. Σε αντίθεση με τον άμεσο συνεργάτη του, Περικλή Κοκαβέση, ο οποίος θα αποφυλακιστεί με όρους, ο Μπελέρης θα παραμείνει στη φυλακή.

Σύμφωνα με το himara.gr ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η εξέταση της προσφυγής κατά της απόφασης προφυλάκισης που είχαν καταθέσει και οι δύο. Το «παρών» στο δικαστήριο σήμερα έδωσε μόνο Κοκαβέσης καθώς τον κ. Μπελέρη τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.

Διαβάστε επίσης: Αυτούς θα βρει ο Ολυμπιακός στον δρόμο για τους ομίλους του Europa League

Ο Παντελής Κοκαβέσης αφέθηκε ελεύθερος με υποχρεωτική παρουσία στο τμήμα της Χιμάρας εξαιτίας των σοβαρών θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Αμφότεροι βρίσκονται ήδη 20 ημέρες στη φυλακή, καθώς η σύλληψή τους από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις έγινε τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές στη χώρα.

Η συνάντηση Κασκαρέλη – Τσάκα

Νωρίτερα, για το ζήτημα αυτό, ο υπηρεσιακός υπουργός Εξωτερικών, Βασίλης Κασκαρέλης, είχε συνάντηση με την Αλβανίδα ομόλογό του, Όλτα Τσάκα, στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών των κρατών- μελών του ΝΑΤΟ στο Όσλο.

Ο κ. Κασκαρέλης έθεσε στην ομόλογό του το θέμα της αποφυλάκισης των Μπελέρη – Κοκαβέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ