Άρης : Πρώτες δοκιμές από Σπανό

Άρης : Πρώτες δοκιμές από Σπανό

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να δείξει κάποιες από τις σκέψεις του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπάρτη.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Δημήτρης Σπανός και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη (32η αγωνιστική). Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει και τις πρώτες του δοκιμές, αναφορικά με το βασικό σχήμα που θα παρατάξει.

Όπως όλα δείχνουν, θα κάνει, τέσσερις με πέντε αλλαγές, τουλάχιστον, στην ενδεκάδα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση στο φιλικό με τον Εδεσσαϊκό.

Συγκεκριμένα, οι Κανακούδης, Χαντί και Μαραγκός θέτουν υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται ο προπονητής του Άρη να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Μπαστακό, στην θέση του Διαμαντόπουλου. Όλα, αυτά, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ