Πανιώνιος: Ο Μπανανά έδωσε τον βαθμό στο Καμερούν (vid)

Πανιώνιος: Ο Μπανανά έδωσε τον βαθμό στο Καμερούν (vid)

Ο Γιάγια Μπανανά με κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στο Καμερούν τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι κόντρα στη Ζάμπια (2-2), όμως η εθνική ομάδα της χώρας του δεν προκρίθηκε στο Μουντιάλ.

Το πρώτο του γκολ με την Εθνική Καμερούν σημείωσε ο Γιάγια Μπανανά. Ο 26χρονος αμυντικός πέτυχε το 2-2 με κεφαλιά στο 94’στον εκτός έδρας αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με τη Ζάμπια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Ντακά στο 26ο λεπτό, για να ισοφαρίσει το Καμερούν πέντε λεπτά αργότερα με «κεραυνό» του Ζαμπό. Η Ζάμπια πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 64′, όταν μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Εμβιλά που την έστειλε στα δίχτυα, για να έρθει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπανανά και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους.

Βέβαια, το «παρθενικό» τέρμα του αμυντικού του Πανιωνίου είχε μικρή σημασία, καθώς το Καμερούν ήταν ήδη αποκλεισμένο από τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η ομάδα του Ούγκο Μπρος τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της με 8 βαθμούς σε 6 παιχνίδια και θα απουσιάσει από το Μουντιάλ μετά από δύο συνεχόμενες παρουσίες (2010,2014).

 

Τα βίντεο με το γκολ του Μπανανά:

https://www.youtube.com/watch?v=q9EZyrkbEzA

https://www.youtube.com/watch?v=EHfNsvW-8h0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ