Αρης – Καλλιθέα: «Φτιάχνομαι από τις νίκες», είπε ο Διαμαντόπουλος

Αρης – Καλλιθέα: «Φτιάχνομαι από τις νίκες», είπε ο Διαμαντόπουλος

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο ματς με την Καλλιθέα, στάθηκε στη σημασία της νίκης για τους «κίτρινους», κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ήταν το πρόσωπο του αγώνα για τον Αρη σήμερα (12/11), καθώς με δύο δικά του τέρματα, ο «Θεός του πολέμου» επικράτησε σχετικά εύκολα της Καλλιθέας με 2-0.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ελληνας επιθετικός τόνισε το πόσο δυναμώνει η ψυχολογία της ομάδας του μέσα από τις νίκες, αλλά και το πόσο θετικό είναι για τον ίδιο ως φορ να σκοράρει.

«Ένα δύσκολο ματς, κλασσικό Β΄εθνικής. Ίσως το καλύτερο α΄ ημίχρονο που κάναμε φέτος. Βλέπαμε πως ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Μας προβλημάτισε η εικόνα μέχρι το 70΄, αλλά κάναμε μία εύκολη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δυναμώνει η δική μας ψυχολογία. Μας κάνει πιο εύκολο στη συνέχεια και αντιδρά στις άλλες ομάδες αρνητικά, γιατί σε κυνηγάνε από την αρχή του πρωταθλήματος. Η ψυχολογία μου φτιάχνετε με τις νίκες. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα μου, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ