Παναιτωλικός: Με 5 απουσίες στη Τούμπα οι Αγρινιώτες

Παναιτωλικός: Με 5 απουσίες στη Τούμπα οι Αγρινιώτες

Οι εκλεκτοί του Γιάννη Πετράκη για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δύσκολη αποστολή έχει ο Παναιτωλικός, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την 11η αγωνιστική του Super League (12/11, 17:30). Ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης, έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, από την οποία απουσιάζουν πέντε ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο 63χρονος τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες, Καρέλη και Μπακάκη, στον Μπαλντασάρα ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στον Βοίλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Επίσης εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Χουάνπι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φακούντο Πέρες, αφού δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα.

Διαβάστε επίσης:OΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Όρθιοι στο «Γεντί Κουλέ» οι Γιαννιώτες

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, ενώ βρίσκεται στη 13η θέση με μόλις 6 βαθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

&nbs

p;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ