
Ο ΑΟ Τρικάλων ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών του την Παρασκευή (02/06).
Ο ΑΟ Τρικάλων ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών του, στο πλαίσιο της ανανέωσης του ρόστερ που επιχειρείται εν όψει της νέας σεζόν, κατά την οποία η θεσσαλική ομάδα θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει στη Football League και να διεκδικήσει την άνοδο.
Ο λόγος για τους τους Νεμάνια Τόμιτς, Βλάντας Μιλοσάβλιεφ, Ανδρέα Τσίπρα, Ροντιόν Ζγκούρι, Γκαέλ Εν’Λουντουλού, Στράτο Χιντζίδη και Γιώργο Τούγλη.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, μετά από σχετική συνάντηση της Διοίκησης την Παρασκευή 01.06.2018, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νεμάνια Τόμιτς, Βλάντας Μιλοσάβλιεφ, Ανδρέα Τσίπρα, Ροντιόν Ζγκούρι, Gael Nlundulu, Στράτο Χιντζίδη και Γιώργο Τούγλη τους οποίου ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια».