Γερμανία – Σαουδική Αραβία 2-1

Γερμανία – Σαουδική Αραβία 2-1

Ελβετία, Κροατία και Γερμανία νίκησαν σε μια από τις τελευταίες τους πρόβες ενόψει Μουντιάλ, με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του 2014 να εξακολουθούν να μην πείθουν.

Οι Γερμανοί υποδέχθηκαν τους Σαουδάραβες στο Λεβερκούζεν σε ένα από τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Τα Πάντσερ μπορεί να νίκησαν με 2-1 αλλά σίγουρα δεν έδειξαν πως έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Βέρνερ στο 8’ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με το δοκάρι του Ρόις (11’) και τους Κεντίρα (31’) και Βέρνερ (32’) να είναι άστοχοι και χρειάστηκε το αυτογκόλ του Χουσαουί στο 43’ για να γίνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί συνέχισαν να μην μπορούν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και τελικά αντί να κάνουν το 3-0, δέχτηκαν το γκολ με τον Αλ Τζασίμ να μειώνει στο τελικό 2-1 για τους Σαουδάραβες.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ελβετία υποδέχτηκε στο Λουγκάνο την Ιαπωνία και πάλι στο πλαίσιο της προετοιμασίας αμφότερων για το Μουντιάλ. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση, με τον Εμπολό να απειλεί στο 37’ αλλά να βλέπει την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι του Ιάπωνα τερματοφύλακα. Τελικά ότι δεν κατάφερε ο Εμπολό το έκαναν οι Ροντρίγκες (42’, πέν) και Σεφέροβιτς (82’) που υπέγραψαν το τελικό 2-0.

Τέλος, στην αναμέτρηση του Όσιγεκ, οι Κροάτες μπροστά στο κοινό τους υποδέχτηκαν τη Σενεγάλη, λίγες μέρες πριν οι δύο ομάδες αναχωρήσουν με προορισμό τα γήπεδα της Ρωσίας. Οι Αφρικανοί μπήκαν πολύ καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Σακό σε δύο περιπτώσεις απέτυχε να ανοίξει το σκορ (18’, 23’), με τον Σαρ να τον μιμείται στο 45’.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Σαρ τελικά έκανε το 1-0 για τη Σενεγάλη στο 48’. Από εκεί και πέρα η Κροατία ανέβασε στροφές και με δυο γκολ των Πέρισιτς (63’) και Κράμαριτς (78’) πήρε τη νίκη με 2-1, με τη Σενεγάλη στο 84’ να έχει δοκάρι με τον Σαντιό Μανέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ