Αργεντινή-Ισλανδία live στη winmasters.gr: Τι φοβάται ο Μαραντόνα!

Αργεντινή-Ισλανδία live στη winmasters.gr: Τι φοβάται ο Μαραντόνα!

Όταν ο Λιονέλ Μέσι απειλεί να εκθρονίσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα! Πλήθος στοιχηματικών επιλογών- Ειδικά στοιχήματα * για Ημίχρονο/τελικό, Παίκτες, Γκολ- Πρώτος και τελευταίος σκόρερ, Πολλαπλοί σκόρερ, Τρόπος επίτευξης γκολ για συγκεκριμένους παίκτες-Θα καταφέρει ο Μέσι ως αρχηγός σε Μουντιάλ να σπάσει το ρεκόρ των 6 γκολ του Μαραντόνα;

Τρίτη ημέρα για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τη μονομαχία Αργεντινή-Ισλανδία να ξεχωρίζει από τα ματς του Δ’ Ομίλου! Η winmasters.gr θα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο Σπαρτάκ της Μόσχας με μια ευρεία γκάμα αγορών και ειδικά στοιχήματα που κλέβουν την παράσταση!

Η φιναλίστ του τελευταίου Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή διοργάνωση, ώστε να καθαρίσει από νωρίς την πρώτη θέση στον όμιλο και να μπορεί να καταστρώνει από τώρα το στρατηγικό της πλάνο για τη συνέχεια. Αντίπαλός της η Ισλανδία, η ομάδα έκπληξη του Euro 2016, η οποία θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις δώσει ελπίδες για την πρόκριση στους «16».

Την ίδια στιγμή, η winmasters.gr δίνει την ευκαιρία στα εγγεγραμμένα μέλη της για αμέτρητες αγορές σχετικά με Ημίχρονα, Περίοδο επίτευξης 1ου Γκολ, Κόρνερ, Κάρτες και Παίκτες σε άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις*. Παράλληλα, τα διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα* δίνουν τη δυνατότητα για έξυπνες επιλογές*, όπως Ημίχρονο/Τελικό & Over/Under 2.5, Νικητή Αγώνα & Under/Over 3.5 και Νικητή Αγώνα & Under/Over 1.5 1ο Ημίχρονο. Ταυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν να βρουν πολλαπλές επιλογές για σκορ (κεφαλιά, σουτ) από τον Λιονέλ Μέσι, όπως και το ειδικό μακροχρόνιο στοίχημα* να σπάσει ο Αρχηγός της Αργεντινής το ρεκόρ των 6 γκολ στη διοργάνωση, το οποίο κατέχει μέχρι στιγμής ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Η συγκεκριμένη αγορά κλείνει με την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Ισλανδία.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ