Μουντιαλική Τετάρτη στη winmasters.gr με περισσότερα από 700 στοιχήματα!

Μουντιαλική Τετάρτη στη winmasters.gr με περισσότερα από 700 στοιχήματα!

Πορτογαλία-Μαρόκο, Ουρουγουάη-Σαουδική Αραβία και Ιραν-Ισπανία live με έξυπνες ειδικές αγορές.

* Πρωταθλήτρια στις στοχηματικές επιλογές η winmasters.gr
* Θα ευστοχήσει ξανά σε απευθείας φάουλ ο Ρονάλντο;

* Θα σκοράρει από 1ο έως το 10ο λεπτό η Ουρουγουάη;
* Βροχή τα γκολ για την Ισπανία;

Η ποδοσφαιρική πανδαισία στη Ρωσία συνεχίζεται με 3 κομβικά ματς για την τελική κατάταξη στον Α’ και Β΄ Όμιλο. Η αρχή γίνεται στις 15:00 με το Πορτογαλία-Μαρόκο, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα προσπαθήσει ακόμα μια φορά να εξουδετερώσει την αντίπαλη εστία, διεκδικώντας επάξια και πρόωρα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Λίγο αργότερα στις 18:00 η Ουρουγουάη θα παίξει κόντρα στη Σαουδική Αραβία με στόχο το απόλυτο για να διεκδικήσει την 1η θέση του Α’ Ομίλου, ενώ η Ισπανία στις 21:00 θα τεθεί αντιμέτωπη με το Ιράν, θέλοντας να καθαρίσει το ματς από νωρίς!

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η winmasters.gr δίνει τη δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της για πλήθος αγορών σχετικά με Ημίχρονα, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες, με τα ειδικά στοιχήματα παικτών να κερδίζουν τις εντυπώσεις! Συγκεκριμένα, στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα της winmasters.gr όλοι οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν μια μεγάλη λίστα υποψήφιων σκόρερ για όλα τα ματς της ημέρας, καθώς και επιλογές για τον τρόπο επίτευξης ενός γκολ από συγκεκριμένους παίκτες, με την επιλογή να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ να βρίσκεται σε άκρως ανταγωνιστική απόδοση!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ