Η Ζενίτ και οι παίκτες της τρολάρουν τον Νεϊμάρ

Η Ζενίτ και οι παίκτες της τρολάρουν τον Νεϊμάρ

Νέα αντίδραση για τις ενέργειες του Νεϊμάρ στο ματς απέναντι στο Μεξικό, με τη Ζενίτ να ανεβάζει βίντεο στο λογαριασμό της, τρολάροντας με φοβερό τρόπο τον Βραζιλιάνο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Οι ενέργειες του Νεϊμάρ στο ματς της Βραζιλία με το Μεξικό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Μουντιάλ εξακολουθούν να σχολιάζονται, αλλά και να προκαλούν αντιδράσεις, με αμείωτο ρυθμό. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ζενίτ.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, η ρωσική ομάδα τρόλαρε τον 26χρονο επιθετικό της Παρί Σεν-Ζερμέν, με ποδοσφαιριστή της να κάνει μια εντυπωσιακή… βουτιά στη διάρκεια της προπόνησης. Η εν λόγω στιγμή απαθανατίστηκε και εν συνεχεία αναρτήθηκε. Μάλιστα, οι Ρώσοι δεν παρέλειψαν να κάνουν επισήμανση το λογαριασμό του Βραζιλιάνου, ώστε να καταστήσουν σαφή την παραπομπή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ