
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος και ήταν φανερά συγκινημένος αφιερώνοντας τον τίτλο στην οικογένειά του, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-2 τον ΠΑΟΚ και πανηγύρισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος στην ιστορία του και μάλιστα τη χρονιά που ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για την κατάκτηση του τροπαίου, δηλώνοντας πως αφιερώνει τον τίτλο μεταξύ άλλων και στον εαυτό του γιατί έχει περάσει πολλά, αλλά κατάφερε να σηκωθεί ξανά.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-2: Γλέντι τίτλου με νέα τεσσάρα
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέτσος:
«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Τέτοιες στιγμές τις συνειδητοποιείς καιρό μετά, όταν βλέπεις τα βιντεάκια. Στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες για όλους στον σύλλογο, ειδικά για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος. Αν δείτε τι γίνεται, αυτό είναι που μετράει. Τα δώσαμε όλα για να πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα, το θέλαμε πάρα πολύ στα 100 χρόνια.
Συγχαρητήρια σε όλους, στους οπαδούς μας, στον σύλλογο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε άλλον ένα στόχο, δεν έχουμε καθησυχαστεί, να πάρουμε το Κύπελλο και να κάνουμε το νταμπλ.
Το να είσαι αρχηγός στα 100 χρόνια της ομάδας που έχεις μεγαλώσει κι έχεις βγει από τις ακαδημίες, είναι πολύ συγκινητικό. Ο καθένας θα ήθελε να ζει αυτό που ζούμε. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι το διαφορετικό, μια ιδιαίτερη στιγμή, γιατί είναι και τα 100 χρόνια. Ένα πρωτάθλημα στα 100 χρόνια είναι το κάτι άλλο.
Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στον σύλλογο, αλλά πιο πολύ στον εαυτό μου, γιατί έχω περάσει πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασηκώθηκα και κατάφερα να κάνω αυτό που αγαπάω, έχοντας υγεία».