Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου 2 – 1

Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου 2 – 1

Ο Αιγινιακός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Απόλλων Πόντου (2-1) με τον Σοφιάνη να δίνει το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του τη φετινή σεζόν

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αιγνιακός κόντρα στον Απόλλων πόντου επικρατώντας 2-1 με ανατροπή και έτσι πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, μετά από γέμισμα του Καλαϊτζίδη, κεφαλιά πάσα του Χασομέρη και ο Κυβελίδης εκτός περιοχής με το δεξί σούταρε και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα.

Η απάντηση από πλευράς Αιγινιακού ήρθε άμεσα. Στο 30’, ο Ζούρκος έδωσε στον Γκατσολάρι και εκείνος με εξαιρετικό πλάσε εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 76’ το λάθος του Γεωργιάδη κόστισε ακριβά στην ομάδα του, ο Ζούρκος του έκλεψε την μπάλα και ο Σοφιάνης με πλασέ χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Αιγινιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ για τον Απόλλων Πόντου ήταν η πρώτη ήττα στη φετινή Football League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 89′ ο διαιτητής απέβαλλε τον Κώστα Γεωργιάδη και Δημήτρη Καλαΐτζίδη για διαμαρτυρία.

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι, Ζούρκος (81′ Ντόγος), Τσολακίδης, Παπαδόπουλος (64′ Δωματάς), Σοφιάνης

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου, Καλαϊτζίδης (80′ Καλογέρης), Καπίας, Κυβελίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς, Ντούνγκα (64′ Φάμπιος)

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Στεφανής (Καρδίτσας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ