«Αρχοντικός» κόντρα στους Νικς ο Ντέιβις, νίκες για Μέμφις και Τίμπεργουλβς

Φοβερή παράσταση από τον πάουερ φόργουορντ της Νέας Ορλεάνης και νίκη με 129-124 επί των Νικς.

Μια μαγική εμφάνιση κράταγε κόντρα στους Νιού Γιορκ Νικς ο Άντονι Ντέιβις, οδηγώντας τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς στη νίκη με 129-124.

Ο απόλυτος σταρ της Νέας Ορλεάνης «κράτησε ζωντανή» την ομάδα του σε όλο το παιχνίδι, την επανέφερε από το -19 και καταγράφοντας 43 πόντους, 17 ριμπάουντ και 5 ασίστ της χάρισε τη νίκη.

Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ ο οποίος με 24 πόντους και 10 ασίστ προσέφερε επίσης πολλά για την ομάδα του, ενώ για τους Νεοϋορκέζους ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ πέτυχε 30 πόντους.

Μεγάλη νίκη με 112-96 σημείωσαν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς με αντίπαλο τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των Μπλέιζερς και παίρνοντας αρκετή βοήθεια από τον πάγκο τους, οι «λύκοι» έφτασαν χωρίς μεγάλη δυσκολία σε μια άνετη επικράτηση.

Θετικοί οι νεοαποκτηθέντες Σάριτς (9 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Κόβινγκτον (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ), πολύ καλός από τον πάγκο ο Ντέρικς Ρόουζ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

Μόλις 18 πόντους πέτυχε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους Σακραμέντο Κινγκς σημείωσαν οι Μέμφις Γρίζλις, επικρατώντας με 112-104 στο Fed Ex Forum.

Ο ρούκι των «αρκούδων», Τζαρεν Τζάκσον, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του πετυχαίνοντας 27 πόντους, με τον Μαρκ Γκασόλ να σκοράρει άλλους 19.

Double-double σημείωσε ο Ντε Άαρον Φοξ (23 πόντοι, 10 ασίστ), ενώ και ο Γουίλι Κόουλι –Στάιν ήταν θετικός για τους «βασιλιάδες» (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Συνέχεια στην κρίση των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς έδωσαν οι Μπρούκλιν Νετς, φεύγοντας από την αμερικανική πρωτεύουσα με τη νίκη.

Στην τελική επικράτηση με 115-104 Σπένσερ Ντίνγουιντι (25 πόντοι) και ΝτιΆΝτζελο Ράσελ (23 πόντοι) ήταν οι διακριθέντες για τους Νετς, με τον Ντουάιτ Χάουαρντ (25 πόντοι, 17 ριμπάουντ) να κάνει ό,τι μπορεί για τους «μάγους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ