Ηρακλής – Σπάρτη 3-0

Ηρακλής – Σπάρτη 3-0

Ο «γηραιός» πήρε ψυχολογική ανάσα με την τριάρα επί της Σπάρτης, στην πρώτη νίκη με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο.

Ο Ηρακλής έβγαλε αντίδραση μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και επικράτησε με 3-0 της Σπάρτης. Σκόρερ για τον «γηραιό» οι Περόνε, Κλέιτον και Χασομέρης. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση πριν την αναμέτρηση με την μέχρι τώρα πορεία να κατώτερη των προσδοκιών και να έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της ομάδας.

Από το ξεκίνημα ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Εμάνουελ Περόνε στο 16′ διώχνοντας ένα μεγάλο κομμάτι του άγχους από τα πόδια των γηπεδούχων. Ο «γηραιός» ήταν καταιγιστικός και συνέχισε να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ που θα απλοποιούσε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Το 2-0 έγινε στις αρχές του δεύτερου μέρους με σκόρερ τον Σίλβα Κλέιτον στο 54′. Έξι λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Χασομέρης διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και το 3-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση του «γηραιού».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Μενδρινός (54’ Καλτσάς), Πασάς, Ντούνης (63’ Γεωργίου), Χασομέρης, Κλέιτον, Περόνε (79’ Παναγιωτούδης)

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς (76’ Ρούμπος), Καψάσκης (44’ λ.τ Παυλής), Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (63’ Καινούργιος)

Ματσάρα και ανατροπή στο Παγκρήτιο

Εργοτέλης και Πλατανιάς αναμετρήθηκαν στο Παγκρήτιο σε ένα παιχνίδι με εκπληκτική εξέλιξη. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με σκόρερ τον Γιάννη Ιατρούδη. Οι γηπεδούχοι χτύπησαν και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όταν στο 49′ ο Κυριάκος Μαζουλουξής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και έδωσε πολύ μεγάλο προβάδισμα νίκης στους Ηρακλιώτες. Η ομάδα των Χανίων όμως δεν τα παράτησε και με δύο γκολ του Μιγκέλ στο 85′ και το 90+2′ ισοφάρισε την αναμέτρηση και πήρε έναν πόντο που φαινόταν ανέλπιστος.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Football League ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 2-0 του Αήττητου Σπάτων συνεχίζοντας την «τρελή» του πορεία και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Κέρκυρα πέρασε με 2-0 από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βόλος έκανε το διπλό στα Τρίκαλα με 0-1, ενώ η Παναχαϊκή κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 24/11

ΑΟ Χανιά Κισσαμικός – Ηρόδοτος 2-0 (32’ Ρίσκι, 68’ Σιμόν)

Κυριακή 25/11

Τρίκαλα – Βόλος 0-1 (86′ Μάντζης)

Απόλλων Λάρισας – Αήττητος Σπάτων 2-0 (45′ Πολέτο, 69′ Σουλιώτης)

Απόλλων Πόντου – Κέρκυρα 0-2 (56′ Σιατραβάνης, 67′ Τουράμ)

Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης 0-0

Ηρακλής – Σπάρτη 3-0 (13′ Περόνε, 54′ Κλέιτον, 60′ Χασομέρης)

Εργοτέλης – Πλατανιάς 2-2 (9′ Ιατρούδης, 49′ Μαζουλουξής – 85′, 90+2′ Μιγκέλ)

Αιγινιακός – Δόξα Δράμας 1-3 (35′ Παπαδόπουλος – 19′ Πέρεθ, 30′ Κρητικός, 53′ Κουσκουνάς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
1. Απόλλων Λάρισας 16
2. Εργοτέλης 14
3. Βόλος ΝΠΣ 13
4. Πλατανιάς 12
5. Κέρκυρα 10
. Δόξα Δράμας 10
7. Ηρόδοτος 9
. Παναχαϊκή 9
9. Ηρακλής 7
. ΑΕ Καραϊσκάκης 7
11. Απόλλων Πόντου 6
12. Αήττητος Σπάτων 5
. Σπάρτη 5
. Κισσαμικός 5
15. Τρίκαλα 3
16. Αιγινιακός 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ