Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ολαϊτάν

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ολαϊτάν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αναμένεται να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει άμεσα για τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν ήταν ένας από τους πολύ άτυχους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός επιθετικός σωριάστηκε στο έδαφος στις 3 Μαρτίου του 2014 στο μεγάλο ντέρμπι των ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο να επεμβαίνει άμεσα και ουσιαστικά να του σώζει τη ζωή. Ο Ολαϊτάν είχε μια ιογενή μυοκαρδίτιδα και του προκαλούσε αρρυθμίες με αποτέλεσμα να παλεύει να βρει τον εαυτό του μετά από 4 χρόνια. Πλέον στα 25 του ο Νιγηριανός  πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το πέρασμα του από το πρωτάθλημα της Γεωργίας, έμεινε ελεύθερος και στα 25 ετοιμάζεται για επαννεκίνηση στην καριέρα του. Ο Απόλλων Πόντου και ο Ολαϊτάν φέρονται να έχουν συμφωνήσει από καιρό, ωστόσο υπήρξε ένα πρόβλημα με την βίζα του Νιγηριανού φορ που όμως ξεπεράστηκε και το deal οδεύει προς θετική εξέλιξη. Όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα δούμε τον Ολαϊτάν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ