Παίρνει Ορφανίδη ο Ηρακλής

Παίρνει Ορφανίδη ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 22χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού, Πέτρου Ορφανίδη, με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη.

Ο Ηρακλής συμφώνησε με τον Πέτρο Ορφανίδη για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα.

Ο 22χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα μέχρι το 2021, όμως ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του στη φετινή Super League (μόλις 6′) τον ωθεί προς την προσωρινή έξοδο από τα Πηγάδια.

Ο Έλληνας άσος θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των Κυανόλευκων και δεν αποκλείεται να προλάβει να παρευρεθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση του Γηραιού με τον Κισσαμικό το προσεχές Σάββατο (05/01), στο πλαίσιο της Football League.

Πρόκειται για παιδί που έχει ανδρωθεί στην ακαδημία της Ξάνθης, κάνοντας το ξεπέταγμά του στην πρώτη ομάδα των Ακριτών τη σεζόν 2015-2016, επί εποχής Ραζβάν Λουτσέσκου. Έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στις 10 Μαΐου του 2015, όταν πέρασε στη ως αλλαγή στη θέση του Μπέλιτς στο τοπικό ντέρμπι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ