Άρης – Κισσαμικός : Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Άρης – Κισσαμικός : Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Την Κυριακή, λίγες ώρες πριν τον αγώνα θα ανακοινωθεί από τον Δημήτρη Σπανό η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Κισσαμικό.

Με μία πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε το Σάββατο (2/12)η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/12, 15:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football Leaguge.

Όπως το συνηθίζει, ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, θα ανακοινώσει την αποστολή το μεσημέρι της Κυριακής, πριν από την έναρξη του αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.

Ο Αρης έχει προβλήματα, καθώς ο Βαγγέλης Πλατέλλας έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, ενώ Τζανακάκης, Μπούρμπος και Μιλούνοβιτς αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα. Αντιθέτως κανονικά θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Αρης θέλει φυσικά μόνο τη νίκη έτσι ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα προκειμένου να επιστρέψει στη φυσικά του θέση που είναι η Σούπερ Λίγκα, μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Ο Δημήτρης Σπανός εφιστά την προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντάς τους την πολύ καλή παρουσία του Κισσαμικού στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι Κρητικοί ηττήθηκαν πολύ δύσκολα

Τα εισιτήρια του αγώνα
Οι τιμές των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τον ΑΟΧ Κισσαμικό είναι οι εξής:
• 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3
• 10 ευρώ στη Θύρα 2
• 15 ευρώ στην Θύρα 9
• 20 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων)
• 40 ευρώ στα VIP
Υπενθυμίζεται ότι η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, από τις 12:00, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ