Με Κλέιτον η αποστολή του Ηρακλή για Βόλο

Με Κλέιτον η αποστολή του Ηρακλή για Βόλο

Την αποστολή για τον εκτός έδρα αγώνα κόντρα στον Βόλο ανακοίνωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος συμπεριέλαβε σε αυτήν τους Εστέμπαν Μουνιόθ και τον Σίλβα Κλέιτον.

Ο Ηρακλής φιλοξενείται από τον Βόλο για την 14η αγωνιστική της Football League και ο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριλαμβάνει σε αυτή τους Εστέμπαν Μουνιόθ και τον Σίλβα Κλέιτον που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (25.1) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και μετά το τέλος της ο τεχνικός της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό (26.1, 15:00, ΕΡΤ3) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Ν.Π.Σ. Βόλος.

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Παναγιώτης Βοσνιάδης, Γιώργος Γιαγκιόζης, Βασίλης Βιτλής, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Guy Gnabouyou, Χρήστος Κουκόλης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Πέτρος Ορφανίδης, Esteban Munoz, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Χρήστος Ρόβας, Emannuel Perrone, Silva Cleyton.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ