Σαντιό Μανέ: 4/4 και… συνεχίζει

Ο εξτρέμ της Λίβερπουλ έχει βρει δίχτυα σε τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ τις τελευταίες δύο σεζόν βασίζεται κατά πολύ στους τρεις βασικούς επιθετικούς της. Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Σαντιό Μανέ συνθέτουν μια άκρως εντυπωσιακή και «φονική» τριπλέτα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως «πρώτο κανόνι» θεωρείται ο Αιγύπτιος, και μπορούμε να πούμε δικαιολογημένα. Ο Σαλάχ βρίσκεται σε πολλή καλή κατάσταση και είναι ο ηγέτης των «κόκκινων». Ωστόσο φέτος ο Μανέ δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει το ίδιο καλά και στον τομέα του σκοραρίσματος.

Για του λόγου το αληθές, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας τού Γιούργκεν Κλοπ, κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας, Λέστερ, Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ, μετρά ισάριθμα γκολ. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως το έχει κάνει «ματώνοντας» τα δίχτυα και στα τέσσερα αυτά ματς, δείχνοντας έτσι την εκτελεστική του δεινότητα.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά στην καριέρα του που καταφέρνει κάτι ανάλογο στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι πρότινος είχε σταματήσει σε τρεις συνεχόμενους αγώνες από την περσινή σεζόν όταν μπόρεσε να βρει δίχτυα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος απέναντι σε Γουότφορντ, Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ.

Πάντως αυτή δεν αποτελεί και την κορυφαία επίδοση στην καριέρα του Μανέ, καθώς κατά την θητεία του στην Αυστρία και την Σάλτζμπουργκ, μέτρησε πέντε συνεχόμενα ματς που έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Συνεπώς στο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει αυτή του την επίδοση και, γιατί όχι, στην συνέχεια να την ξεπεράσει αγωνιζόμενος σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ