Οφρυδόπουλος: «Κόντρα στον Ηρακλή και ο βαθμός είναι θετικός»

Οφρυδόπουλος: «Κόντρα στον Ηρακλή και ο βαθμός είναι θετικός»

Ο προπονητής των Πατρινών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηρακλή.

Η Παναχαϊκή απέσπασε 0-0 μέσα στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει ότι το να μην ηττηθείς κόντρα στους κυανόλευκους είναι κάτι το πολύ θετικό. Ο Ελληνας τεχνικός των Πατρινών πρόσθεσε οτι το Παναχαϊκή – Ηρακλής είναι το δυνατότερο ζευγάρι της κατηγορίας και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γηραιό.

Όσα δήλωσε μετά τον αγώνα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος:

«Τα μεγαλύτερα ντέρμπι της κατηγορίας είναι το Παναχαϊκή – Ηρακλής, δεν έχει σημασία η θέση που βρίσκεται ο Ηρακλής, εμείς ήρθαμε να τον αντιμετωπίσουμε ως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ηρακλής και Παναχαϊκή έχουν πολλά κοινά σημεία, δεν υπήρξε παιδί την δεκαετία του 1980 που να μην ήταν έστω και λίγο Ηρακλής, βλέποντας τους αστέρες που είχε.

Είχαμε αβαντάζ λόγω της καλή μας βαθμολογικής θέσης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε την πιο σημαντική ευκαιρία του αγώνα.

Θέλαμε τη νίκη σήμερα και παλέψαμε για αυτήν αλλά ο σημερινός βαθμός θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Απέναντι στον Ηρακλή και ο ένας βαθμός είναι θετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ τον Ηρακλή για την φιλοξενία και του εύχομαι ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά και τον κόσμο που έκανε τόσο μεγάλο ταξίδι».

Νωρίτερα στην κάμερα της ΕΡΤ3 είχε πει:

«Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, που θεωρώ πως μέχρι στιγμής αδικείται στη σεζόν αφού θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται σε ανώτερη βαθμολογική θέση, τότε και ο ένας βαθμός είναι καλός.

Όπως είδατε, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε για τους τρεις βαθμούς, όχι για τον έναν. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά, όμως ακίνδυνοι μπροστά. Στο δεύτερο γίναμε περισσότερο επικίνδυνοι, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε ως εδώ και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ