Κέρκυρα- Απόλλων Πόντου 0-2

Κέρκυρα- Απόλλων Πόντου 0-2

Ο Απόλλων Πόντου πέτυχε μια μεγάλη νίκη στην Κέρκυρα επί της ομώνυμης ομάδας με 2-0 και πλησίασε πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Απόλλων Πόντου έφυγε νικητής από το νησί των Φαιάκων, επικρατώντας με 2-0 της Κέρκυρας χάρη στα εύστοχα πέναλτι του Πουρτουλίδη κι «έπιασε» τον Πλατανιά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πόντου βρίσκεται στο -4 από την 2η θέση μετά τη νίκη του στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Πουρτουλίδης με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 38’ και με τον ίδιο τρόπο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ βάζοντας φωτιά στη μάχη της δεύτερης θέσης.  Αξίζει να σημειωθεί πως στο  44’ είχε δοκάρι ο Σουντουράς, ενώ στο 92’ αποβλήθηκε ο Κρητικός.


Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Χαντάκιας, Κρητικός Ν., Ζορμπάς (59′ Γεωργακόπουλος), Σιατραβάνης, Κόντος, Αναστασίου (73′ Αποστολίδης), Ιωάννου, Πασάς, Λινάρδος, Θεοδωράκης (69′ Μότα)

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Σαμαράς, Σουντουρά, Πουρτουλίδης, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Βλάχος, Κυβελίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ